x

Julkonserten 2012
Conventum Kongress
D. 2012.22.12 Kl. 20:00

Måns Zelmerlöw
Christmas with Friends

med tre fantastiska damer
Hanna Lindblad
Hannah Holgersson
Anna Nilsson

Artisten, sångaren och numera producenten Måns Zelmerlöw, reser för första gången på turné med storband. Det har varit Måns dröm sedan länge att få göra en riktig storbandsturné i Sverige . Vintern 2012 blir det verklighet med hans egna konsertturné ”Christmas with Friends”. Måns julturné bygger just på hans storsäljare ”Christmas with Friends” från 2010 och ”Kära Vinter” från 2011. Tillsammans med sin produktion med hela 15 musiker och kör, blir det också en av Sveriges största musikaliska produktioner som turnerat i landet på mycket länge.
När Måns nu får bjuda tre av sina favorit damer att fira julturné med honom, väljer han Hanna Lindblad, en fullfjädrad sång och musikalartist som har haft stora framgångar med huvudroller i bl.a. Singin´ in the Rain och Sugar (I hetaste laget) på Oscarsteatern i Stockholm. Nu senast kunde man se Hanna i Melodifestivalen där hon medverkade för andra gången.
Måns har också valt att ta med sig sopranen Hannah Holgersson. Hannah har sjungit med de flesta framstående symfoniorkestrarna i Sverige men också med San Fransisco Symphony Orchestra. 2006 medverkade hon i den svenska Melodifestivalen.
Anna Nilsson har dansat och sjungit med Björn Skifs på Cirkus och nu senast på hans Sverigeturné där Anna bl.a. sjöng bröllopsduetten ”When you tell the world you´re mine” tillsammans med Björn, dessutom medverkade hon i Lena Philipssons ”Min Drömshow” på Cirkus 2011.

För mer info:
www.julkonserten.se