x

Sommartorsdagarna® På Grand - Loreen
First Hotel Grand
D. 2012.28.06 Kl. 21:00

Sommartorsdagarna® i Borås är ett av Sveriges största gratisnöjen. Varje torsdag under hela sommaren bjuder Borås Stad och näringsliv på gratis konserter med Sveriges artistelit på Stora Torget. Sommartorsdagarna® startar 28 juni och håller på till 9 augusti. Sommartorsdagarna®
Sommartorsdagarna®

Loreen
Finalen i Melodifestivalen 2012 sågs av 4,1 miljoner tittare. Därför kan vi lungt säga att Loreen numera är rikskändis. Med sin Euforia tog hon tittarna med storm. Nu håller vi alla tummar för att hon kommer till Borås med vinst även i Eurovision Song Contest. 2012 var inte hennes första melodifestival år. 2011 deltog hon med hiten "My heart is refusing me". Sedan hon upptäcktes i Idol 2004 har hon rest världen över, arbetat med flertalet låtskrivare, producenter och andra kreatörer. Nu är hon redo att erövra, beröra och förföra igen - den här gången laddad med sitt naturligt unika sound. Hon tar över scenen ackompanjerad av cello, fioler och stort band och skapar eufori på Stora Torget. 

Varje Sommartorsdag spelar artisterna som är inbokade på Stora Torget även i nattklubben på First Hotel Grand runt midnatt. Grands nattklubb är Borås största och under sommaren rymmer nattklubben inte mindre än sex barer och två dansgolv.

Biljetten gäller fram till 23.00 aktuellt datum.
Ingång sker via VIP-entrén.
Ålder 23+ (född -89)
Nattklubbens öppettider 21.00–02.30

Önskar du bo på First Hotel Grand. För bokning klicka här:
First Hotel Grand