x

Sommartorsdagarna® På Grand - Markus Krunegård
First Hotel Grand
D. 2012.05.07 Kl. 21:00

Sommartorsdagarna® i Borås är ett av Sveriges största gratisnöjen. Varje torsdag under hela sommaren bjuder Borås Stad och näringsliv på gratis konserter med Sveriges artistelit på Stora Torget. Sommartorsdagarna® startar 28 juni och håller på till 9 augusti. Sommartorsdagarna®
Sommartorsdagarna®

Markus Krunegård
Markus Krunegårds nya skiva släpptes igår (28 mars) och fick toppbetyg! Men till sommarens spelning i Borås har han även en stor mängd material med sig sen tidigare. Med hiten ”Jag är en vampyr” från 2008 förflyttades Markus Krunegård från en indieälskling till att bli närmast folkkär. Hans senaste hit ”Everybody Hurts” har spelats flitigt på radion. Markus Krunegård är låtskrivaren som inte bara skriver till sig själv utan även har hunnit med en mängd intressanta samarbeten med andra musiker. Han har spelat kaospunk i Hets, bildat duon Serenades med Adam Olenius från Shout Out Louds, sjungt duett med Säkert, spelat in en EP med Andreas Kleerup och skrivit låtar med Veronica Maggio. Bland mycket annat. Efter att släppt två album 2010 tog Markus Krunegård en paus med solokarriären, men nu är han tillbaka med ny energi och nytt album.

Varje Sommartorsdag spelar artisterna som är inbokade på Stora Torget även i nattklubben på First Hotel Grand runt midnatt. Grands nattklubb är Borås största och under sommaren rymmer nattklubben inte mindre än sex barer och två dansgolv.

Biljetten gäller fram till 23.00 aktuellt datum.
Ingång sker via VIP-entrén.
Ålder 23+ (född -89)
Nattklubbens öppettider 21.00–02.30

Önskar du bo på First Hotel Grand. För bokning klicka här:
First Hotel Grand