x

Sommartorsdagarna® På Grand - Lisa Miskovsky
First Hotel Grand
D. 2012.12.07 Kl. 21:00

Sommartorsdagarna® i Borås är ett av Sveriges största gratisnöjen. Varje torsdag under hela sommaren bjuder Borås Stad och näringsliv på gratis konserter med Sveriges artistelit på Stora Torget. Sommartorsdagarna® startar 28 juni och håller på till 9 augusti. Sommartorsdagarna®
Sommartorsdagarna®

Lisa Miskovsky  
Sångerskan och låtskrivaren Lisa Miskovsky har sålt mer än 200 000 ex av sina fyra solo-album och med dessa fått både guld- och platinaskivor. Hon har toppat albumlistan, mottagit fem Rockbjörnar och otaliga grammisnomineringar varav hon vunnit två. Lisa Miskovsky är inte bara en av Sveriges största artister utan också en av de mer produktiva. Hon har samarbetat med Jocke Berg, skrivit låtar till artister som Abalone Dots och Cookies N Beans, medverkat på skivor och spelat live med In Flames och Jill Johnson. Hon är dessutom kvinnan bakom Backstreet Boys jättehit ”Shape of My Heart”. Förutom musiken är hon sportig som få, hennes stora intressen är surfing och hockey, som hon spelar i Björklövens A-lag. Lisas första album kom 2001 och längs vägen har det blivit tre till egna album med flertalaet stora hitar. I år är hon återigen riktigt aktuell efter att ha tagit sig till final i Melodfestivalen med ”Why start a fire”.  I sommar kommer publiken att kunna möta Lisa på festivaler och konsertscener runt om i hela Sverige, självklart gör hon ett stopp på Sommartorsdagarna® i Borås.

Varje Sommartorsdag spelar artisterna som är inbokade på Stora Torget även i nattklubben på First Hotel Grand runt midnatt. Grands nattklubb är Borås största och under sommaren rymmer nattklubben inte mindre än sex barer och två dansgolv.

Biljetten gäller fram till 23.00 aktuellt datum.
Ingång sker via VIP-entrén.
Ålder 23+ (född -89)
Nattklubbens öppettider 21.00–02.30

Önskar du bo på First Hotel Grand. För bokning klicka här:
First Hotel Grand