x

Sommartorsdagarna® På Grand - Darin
First Hotel Grand
D. 2012.19.07 Kl. 21:00

Sommartorsdagarna® i Borås är ett av Sveriges största gratisnöjen. Varje torsdag under hela sommaren bjuder Borås Stad och näringsliv på gratis konserter med Sveriges artistelit på Stora Torget. Sommartorsdagarna® startar 28 juni och håller på till 9 augusti. Sommartorsdagarna®
Sommartorsdagarna®

Darin
Sedan genombrottet, som kom med Idol i mitten på 00-talet, har Darin inte bara jobbat med världens största producenter så som RedOne, Max Martin och Jörgen Elofsson utan även fått äran att specialskriva en låt till Kronprinsessans bröllop. Låten hette ”Can´t stop love” och framfördes på bröllopsdagen inför bröllopsparet och deras gäster. 2010 måste anses som ett speciellt år för Darin då han förutom att skriva musik till kungligt bröllop även kom fyra i Melodifestivalen med "You're out of my life", debuterade som sommarpratare ”Sommar i P1”, släppte skivan ”Lovekiller” och var med i Allsång på Skansen.  I sommar släpper han två nya minialbum ett i april och ett i augusti, vi ser fram emot att få höra ännu fler hits på Stora Torgets scen.

Varje Sommartorsdag spelar artisterna som är inbokade på Stora Torget även i nattklubben på First Hotel Grand runt midnatt. Grands nattklubb är Borås största och under sommaren rymmer nattklubben inte mindre än sex barer och två dansgolv.

Biljetten gäller fram till 23.00 aktuellt datum.
Ingång sker via VIP-entrén.
Ålder 23+ (född -89)
Nattklubbens öppettider 21.00–02.30

Önskar du bo på First Hotel Grand. För bokning klicka här:
First Hotel Grand