x

Sommartorsdagarna® På Grand - Metal Allstars
First Hotel Grand
D. 2012.26.07 Kl. 21:00

Sommartorsdagarna® i Borås är ett av Sveriges största gratisnöjen. Varje torsdag under hela sommaren bjuder Borås Stad och näringsliv på gratis konserter med Sveriges artistelit på Stora Torget. Sommartorsdagarna® startar 28 juni och håller på till 9 augusti. Sommartorsdagarna®
Sommartorsdagarna®

Metal Allstars
Vi bjuder Borås på riktiga hårdrocksklassiker med Metal Allstars. Bandet består av svenska kända hårdrocksmusiker som bjuder på Judas Priest, Metallica, AC/DC, Motorhead, Whitesnake, Kiss och mycket mer. Efter att bandet satts ihop har många förfrågningar kommit från flera musiker som också vill få möjlighet att vara med. Mats Levén, som har arbetat med Yngwie Malmsten och senast Krux, står för sång. Bakom trummorna finns Kicken Lundqvist från The Poodles och på gitarr och bas hittar vi John Leven från Europé och Pontus Norgren från Hammerfall.

Varje Sommartorsdag spelar artisterna som är inbokade på Stora Torget även i nattklubben på First Hotel Grand runt midnatt. Grands nattklubb är Borås största och under sommaren rymmer nattklubben inte mindre än sex barer och två dansgolv.

Biljetten gäller fram till 23.00 aktuellt datum.
Ingång sker via VIP-entrén.
Ålder 23+ (född -89)
Nattklubbens öppettider 21.00–02.30

Önskar du bo på First Hotel Grand. För bokning klicka här:
First Hotel Grand