x

Sommartorsdagarna® På Grand - Brolle
First Hotel Grand
D. 2012.02.08 Kl. 21:00

Sommartorsdagarna® i Borås är ett av Sveriges största gratisnöjen. Varje torsdag under hela sommaren bjuder Borås Stad och näringsliv på gratis konserter med Sveriges artistelit på Stora Torget. Sommartorsdagarna® startar 28 juni och håller på till 9 augusti. Sommartorsdagarna®
Sommartorsdagarna®

Brolle
Det har hänt mycket sedan Brolle för 13 år sedan upptäcktes i Popstars. Efter första singeln som släpptes samma år, ”Playing with fire” har ytterligare 16 singlar och album släppts. Nu senast albumet ”Burned by the fire”. På vägen mot sin egen rockshow har han hunnit med att spela huvudrollen i musikalerna Footloose och Buddy Holly. Han senaste projekt är Brolle – Rock’n’Roll som den 25 januari hade premiär på Scalateatern i Stockholm. I showen tar Brolle och hans sex musiker oss med på en resa genom de norrländska skogarna till 50-talets Memphis. Det blir Brolles favoritlåtar från bland andra Johnny Cash och Elvis blandat med hans egen musik. I sommar gör han en exklusiv turné med sin show i Norrland och i Borås!

Varje Sommartorsdag spelar artisterna som är inbokade på Stora Torget även i nattklubben på First Hotel Grand runt midnatt. Grands nattklubb är Borås största och under sommaren rymmer nattklubben inte mindre än sex barer och två dansgolv.

Biljetten gäller fram till 23.00 aktuellt datum.
Ingång sker via VIP-entrén.
Ålder 23+ (född -89)
Nattklubbens öppettider 21.00–02.30

Önskar du bo på First Hotel Grand. För bokning klicka här:
First Hotel Grand

OBS!! Biljetter till detta evenemang kan ej hämtas på ATG-ombud