x

Sommartorsdagarna® På Grand - Kalle Moraues
First Hotel Grand
D. 2012.09.08 Kl. 21:00

Sommartorsdagarna® i Borås är ett av Sveriges största gratisnöjen. Varje torsdag under hela sommaren bjuder Borås Stad och näringsliv på gratis konserter med Sveriges artistelit på Stora Torget. Sommartorsdagarna® startar 28 juni och håller på till 9 augusti. Sommartorsdagarna®
Sommartorsdagarna®

Kalle Moraeus gästas av Molly Sandén
Om han inte var folklig förr så blev han det definitivt julen 2011 då Kalle Moraeus fick äran att vara SVTs julvärd. Med sitt program Moraeus med mera, som sändes hösten 2011, har han gjort succé då han bjuder in kända musiker att spela och samtala med honom. Programmet kommer igen till hösten 2012. Även året 2010 var ett bra år för Kalle Moraeus då han deltog i Melodifestivalen med ”Underbart” och dessutom vann Körslaget. Musikaliskt är Kalle mer eller mindre född med ett instrument i handen. Hela familjen är musikalisk och Kalle fick sin första mandolin som fyraåring, där väcktes intresset och senare blev fiol och gitarr huvudinstrumenten. Kalle Moraeus är Sveriges bäst betalda folkmusiker och har samarbetat med Benny Anderssons orkester, bildat Orsa Spelmän och haft sitt eget band Hej Kalle. Precis som i programmet Moraeus med mera får Kalle besök på Stora Torget scen, gästen är Molly Sandén. Trots sin unga ålder har hon redan hunnit med konserter, turnéer, skivsläpp, tv-produktioner och Melodifestivalen, där hon gick till final med låten ”Why am I Crying” och till våren kommer även ett nytt album. En folkligare avslutning på Sommartorsdagarna® kan vi inte önska oss.    

Varje Sommartorsdag spelar artisterna som är inbokade på Stora Torget även i nattklubben på First Hotel Grand runt midnatt. Grands nattklubb är Borås största och under sommaren rymmer nattklubben inte mindre än sex barer och två dansgolv.

Biljetten gäller fram till 23.00 aktuellt datum.
Ingång sker via VIP-entrén.
Ålder 23+ (född -89)
Nattklubbens öppettider 21.00–02.30

Önskar du bo på First Hotel Grand. För bokning klicka här:
First Hotel Grand

OBS!! Biljetter till detta evenemang kan ej hämtas på ATG-ombud