x

Melissa Horn - Utomhus
Katalin
D. 2012.18.08 Kl. 20:00

Melissa Horn åker i sommar ut på en kombinerad festival- och konsertturné genom helaSkandinavien!

Det skedde i det tysta. I princip helt utan medial exponering, strategier och skriverier växte Melissa Horns beundrarskara. Ryktet om hennes personliga sånger spreds från mun till mun, snart hade hon en rejäl skara anhängare som kunde identifierade sig med texterna på debuten "Långa nätter" som släpptes våren 2008.

I höstas släpptes hennes tredje album "Innan jag kände dig" som direkt gick in på topplistans 1:a plats och snabbt sålde platina.

Turnén därefter följde samma eriksgata. 40 utsålda konserter över hela Norden varav bla 4 st på Cirkus i Stockholm. Alltid inför en intensivt lyssnande publik som kunde relatera till varje ord. Det är nog däri hemligheten med Melissa Horns succé ligger, förmågan att formulera tankar och känslor i ord enkla som dagboksanteckningar men komplexa nog att kunna sätta fingret på exakt vad publiken känt.

Melissa Horn har sedan hon gjorde debut i strålkastarljuset kompletterat sitt intima och kärnfulla låtskrivande med en charm och karisma som konsertartist. Melissa Horns genombrott må ha varit av lågmäld karaktär, men förhållandet till lyssnarskaran brinner med en glöd ingen kan undgå


20-års gräns, ok för yngre med målsman

Insläpp kl 18.00