x

Melissa Horn - Mikael Wiehe
Örebro Stadsparken
D. 2012.17.08 Kl. 19:30

OBS ! KONSERTEN FLYTTAS TILL CONVENTUM KONGRESS.
KÖPTA BILJ GÄLLER. SITTPLATS (onumrerad) FÖR SAMTLIGA
Melissa Horn
Det skedde i det tysta. I princip helt utan medial exponering, strategier och skriverier växte Melissa Horns beundrarskara.
Ryktet om hennes personliga sånger spreds från mun till mun, snart hade hon en rejäl skara anhängare som kunde identifierade sig med texterna på debuten "Långa nätter" som släpptes våren 2008.

I höstas släpptes hennes tredje album "Innan jag kände dig" som direkt gick in på topplistans 1:a plats och snabbt sålde platina.
I sommaråker hon ut på en kombinerad festival- och konsertturné

Mikael Wiehe
Med fyrtio år som en av landets mest älskade låtskrivare var det inte mer än en självklarhet att TV4 hörde av sig till Mikael Wiehe när våra mest folkkära artister valdes ut till kanalens succéprogram Så mycket bättre. Efter premiäravsnittet stod det också klart att han tog en alldeles självklar plats i programmet med charm och pondus.
De senaste åren har varit ett kreativt rus för Mikael Wiehe. Den mycket personliga skivan Sånger från en inställd skilsmässa följdes av den ursinnigt politiska Ta det tillbaka. Med ett låtskrivande på toppen av sin förmåga skrev Wiehe låtar och turnerade med en frenesi hälften så gamla kollegor måste avundas.

Mikael Wiehe valde efter denna intensiva period att under 2011 ta det lite lugnare. Den pausen är emellertid över nu. 2012 ger han sig ut med en omfattande turné i norden och den 18 januari släpptes samlingsplattan "Alla dessa minnen".

Mikael Wiehe med band kl 19.30
Melissa Horn med band ca 21.30
Insläpp fr 18.00
Ledsagare fri, behöver ej biljett
Onumrerade ståplatser
Ingen åldersgräns
Barn t.o.m 13 år går in gratis
Längd ca: 3,5 tim