x

Jex Thoth + Saturnalia Temple + Anguish
Debaser Slussen
D. 2012.07.05 Kl. 19:00

Klubb Püssy a Go Go presenterar Jex Thoth + Saturnalia Temple + Anguish.

Jex Thoth är ett av de snabbast växande och just nu mest välrenommerade banden inom sin genre. För snart ett år sedan var de förbi och frälste Stockholm med sin musik. De som inte kände till dem innan, blev lika hänförda som de redan inlyssnade blev när förhoppningen om att det skulle vara lika bra som på skiva, besannades. Med sin självbetitlade debut från 2008, släppt hos I Hate, har de vägrat låta våra öron vara. Psykadelisk heavyrock med förhäxande sång som spelas jäkligt sakta för att uppnå den perfekta doom-känslan.

Anguish från Uppsala är David, J. Dee, Rasmus, Christoffer och Anton. Deras huvudinfluenser är Black Sabbath, Trouble, Candlemass, Saint Vitus, Pentagram, Count Raven och liknande. De har släppt en demo namngiven "Dawn of Doom", en Split med Black Oath - "Funeral Wedding/The Veil" och en fullängdare: "Through The Archdemons Head".

Saturnalia Temple sågs senast på Roadburnfestivalen. Ett av de bästa banden i lineup:en, som klubb Püssy a Go Go extremt stolt har äran att presentera som support tillsammans med Angusih, för Jex Thoth denna kväll.