x

After Work Med Webbklubben
Debaser Malmö
D. 2012.27.04 Kl. 15:00

WEBBKLUBBEN är en serie afterwork-klubbar, av och för små webbyråer. Gemensamt för alla dessa byråer är att de älskar bra webb, semiobskyr musik, och öl.

Det hela är enkelt. Vill du fylleprata om typ PHP frameworks, orera vilt om Clojure eller sitta ensam i ett hörn och tänka på Smalltalk är du oerhört välkommen. Kom tidigt dock, det är typ afterwork-läge.

Just denna instans av Webbklubben står vi på Earth People för. Vi är en liten byrå som håller i Webbklubben Stockholm på Debaser Medis. Och vi känner typ ingen i Malmö. Men vill. För ni verkar rätt sköna.

Exempel på vad du kan få höra: Oneohtrix point never, NEU!, Deerhoof, Wally Badarou, Paddington DC och Dr Octagon.

Kom och möt våren på Debasers nyrenoverade, fräscha och luftiga uteserving! Vår after work är det perfekta sättet att starta helgen på! Vi slår upp dörrarna mellan 15-18 och det är fri entré!

Vi har en spännande meny att erbjuda helgfirarna, med nya våriga viner som till exempel det spanska vinet Infinitus Ecologico Blanco. Vi har även spännande tillskott i menyn, exempelvis den somriga silltallriken. Alla nya rätter och viner hittar ni under fliken Restaurang på vår hemsida. Så kom hit, varva ner efter jobbet och inled helgen med oss på Debaser!

AFTER WORK ERBJUDANDE

Carlsberg Hof 40kr
Infinitus Ecologico Blanco 60kr/glas, 240kr/flaska.

25% rabatt på hela barmenyn.

BARMENY
Jordnötter 30kr
Chilinötter 30kr
Japanmix 32kr
Oliver 35kr
En skål popcorn 40kr
Edamamebönor med olivoljedip 50kr
Lantpommes med aioli 50kr
Nachos, guacamole, gräddfil och salsa. 60kr
Plocktallrik med färskost med grillad paprikadipp, tapenade, stjälkselleri, surdegsbröd, lagrad ost samt ölkorv eller vegetarisk ölkorv. Per person 70kr.
Silltallrik med 3 sorters sill, kokt färskpotatis, gräddfil, hackad lök, delikatessknäcke, smör och Brännvinsost. 130kr

Välkomna!