x

Bass Drum Of Death + Tyred Eyes
Debaser Slussen
D. 2012.26.05 Kl. 20:00

Lost Sound bjuder in till dans med förstklassig livemusik i form av Missisippi-duon John och Colins Bass Drum of Death. Dessa pöjkar har skapat den skitigaste, mest explosiva garage vi fått äran att höra på åratal. Med attityd och rå energi bankar Bass Drum of Death skiten ur trummor och gitarr på ett helt oemotståndligt sätt. Vi är förälskade.

Deras texter behandlar så djupa ämnen som att försöka få till det med religiösa flickor, droger, panikattacker, sno saker och om hur det är att få råd av självaste Elvis i sina drömmar. Bass Drum of Death manar oss att tappa kontrollen och släppa loss som om det inte fanns någon morgondag. Med andra ord; Bass Drum of Death är som gjort för en lördagskväll på Slussen.

Tyred Eyes
Tyred Eyes från Göteborg består av två bröder från Dalarna uppvuxna på Sator och Brittpop, en punkare från Alingsås och en Gotlänning känd som en av västkustens mest eklektiska DJs. Bandet har beskrivits som "för skräniga för hipsters, för töntiga för punkare". Vi skulle beskriva dem som guldkornet bland Göteborgs punk/garageband just nu.

I DJ-båset figurerar Lost Sound, Mia&Tess, Victor Lundmark (Femtjugo.se) och Victor (Club Monkey Business). På uteserveringen står Dj Dumi Huvé för musiken som packat väskan full av 7:or med garage/punk/powerpop.