x

Loaded Sommarpremiär Med Magnus Ekelund & Stålet + Jonas Jonsson
Debaser Slussen
D. 2012.02.06 Kl. 13:00

Magnus Ekelund & Stålet släppte 2011 sitt debutalbum Svart Flagg med singeln Utan Er som gästades av ingen mindre än Jakob Hellman. I vår kommer en ny EP och Ekelund ger sig ut på en omfattande Sverigeturné, både med egna bandet samt som förband till Jakob Hellman och Mattias Alkberg.

Svart Flagg förgicks av singeln Utan Er. En duett med Jakob Hellman som var det första livstecknet ifrån poplegenden på många år. Magnus Ekelund medverkade också på Mattias Alkbergs kritikerrosade album Anarkist där han sjung på och skrev låten Född Fel tillsammans med Alkberg.

2012 släpper han både en ny EP och ett fullängdsalbum. 8/2 släpptes EPn Sameblod och senare i år kommer albumet Det definitiva drevet. Under våren ger han sig ut på en omfattande Sverigeturné både med egna bandet samt som förband till Jakob Hellman och Mattias Alkberg.

Jonas Jonsson
Jonas Jonssons hjärta har alltid slagit för pop. Ren, glimrande, vacker och naiv pop. Låtar som exploderar och briserar av lika delar obesvarad kärlek och längtan efter tillhörighet som av hopp, önsketänkande och oändliga möjligheter.

Under namnet Bedroom Eyes har han gett oss några av de finaste melodier som det här landet någonsin har hört och det kommer han förmodligen fortsätta med för alltid. Nu är det dags för nästa kapitel för Jonas Jonssson. Under eget namn släppte han vintern 2011 fyra låtars EP:n Samtidigt en timme från stan med tolkningar av några av hans egna favoritartister.

Nikole & Sara [DJ]
Dj-duon som aldrig står stilla bakom båset!

Dessa tjejer kommer bjuda på en salig blandning av Englands rockigaste stoltheter, till Sveriges mysigaste Håkan. Där emellan kastas det in northern soul som får hörnet längst bort att röra på sig.

Duon peppar inför den kommande Hultsfredsfestivalen, och kommer därför spela mycket utav de bokade artisterna.
Räkna med The Cure, Nationalteatern och The xx.