x

Pick-nick-konsert Med Timbuktu & DAMN!
Tidanparken
D. 2012.05.06 Kl. 19:30

Timbuktu & Damn! gör picknick-spelning i Tibro på UPPåNER.

För att kunna sätta pricken över i och garantera att UPPåNER gör ett ordentligt avtryck i både Skaraborg och västra Sverige så har arrangörerna valt att satsa på en artist som drar mycket folk.
Många förslag har diskuterats, men en artist som vuxit fram som klar favorit är Jason ”Timbuktu” Diakité.
Han är sedan länge en av landets största artister, men har väl aldrig varit så folkkär som nu.
Hela 2011 var ett enda långt segertåg för Timbuktu: Med den hyllade skivan ”Sagolandet” i ryggen blev det somriga festivalspelningar och en omfattande konserthusturné för honom och bandet under hösten.
Han var sommarpratare i P1, var med på SVT:s Allsång på Skansen, agerade programledare när P3:s Musikhjälpen samlade in pengar till flickors skolgång före jul och vann många svenskars hjärtan genom sin medverkan i TV4:s programserie Så mycket bättre.

Sommaren 2012 är Timbuktu och hans band Damn! ute på vägarna igen. Med samlingsskivan ”Pusselbitar” och nysläppta singeln ”Fallskärm” i bagaget, landar Timbuktus stora sommarturné tisdagen den 5 juni.
Timbuktu och hans 10-hövdade liveband ”Damn!” kommer göra en konsert med picknick-inramning på UPPåNER i Tidanparken i Tibro.
Vi ser framför oss ett myller av människor i blandade åldrar och nationaliteter, som gör gemensam sak. De ses ute i Tidanparken med en picknik-korg och njuter av en av Sveriges främsta artister – och av varandras sällskap.Det finns parkeringsmöjligheter i anslutning till konserten. Picknick-konsert.
Mat och dryck kommer att kunna köpas på plats.
Familjevänligt: barn under 12 år går in gratis ( köper biljett men betalar endast serviceavgift 10:- )
i målsmans sällskap.För mer info klicka här:www.tibro.se/uppaner