x

Debaser Humlegården Öppnar!
Debaser Humlegården
D. 2012.28.04 Kl. 00:00

Debasers uteservering i Humlan bjuder på god mat och karaktäristisk musik.

Debaser Humlegården är stället för dig som aldrig fick åka ut till landet och fira kollo som alla de andra ungarna. I en av Stockholms allra lummigaste parker kan du tillbringa hela ditt sommarlov i en berså med vin och mat.

Under sommaren blir det uteservering för luncher, sena middagssittningar eller häng i baren till långt efter att solen gått ner. Förutom en härlig sommarmeny med olika trerätters och ett spännande utbud av vin och drinkar kommer Debaser också att kunna bjuda på skön musik från dj-båset. Där hittar du några av Stockholms bästa plattvändare på fredagar och lördagar.

Du som har besökt Debaser på Slussen och Medis kommer att känna igen dig i atmosfär och pris. Allt är som vanligt - bara lite grönare.

Humlan har öppet från kl 11.30 på vardagar. På lördagar och Söndagar öppnar vi kl 11.00 för Brunch. Vi stänger 01 alla dagar i veckan. (så länge vädret tillåter.)

För att boka bord på Debaser Humlegården skicka ett mail till [email protected] innan klockan 16.00 samma dag. Efter det kan du boka bord på telefonnummer + 46 (0) 8 611 44 00 eller gå på drop in i mån av plats.