x

Sommarquiz Med Knyckarn
Debaser Malmö
D. 2012.03.07 Kl. 17:00

Sommarquizet med världens bästa quizflabb Emma Knyckare med entourage anländer återigen till Debaser Malmö!

Emma “Quizmaster” Knyckare kommer ta oss med på en åktur återigen denna sommaren. Hon frågar dig frågor gränslöst mellan musik, geografi, aktuella nyheter samt kring hennes tatueringar med domarn bredvid sig. Knyckare har snabbt gjort sig ett namn i komiker-Sverige. Hon började köra stand-up för bara tre år sen. Då många komiker skämtar om saker som man lätt känner igen sig i så gör Emma tvärtom. Hon skämtar om det som vi inte visste om. Förra året körde hon morgonpasset i P3, nu är hon överallt.

Hey Man Cool New York
Tack vare vänner, genidrag, New York, slumpen och Instagram bildades detta miniband med snodda namn och annat slarv. Snart har ett år gått med sönderfiltrerade och taggade bilder, rep och diverse mönster och det är dags för att tolka andra artister. Med frk blom på gitarr som syntes som förra årets sommarquiz-”husband” och Ida_i_da på klaviatur verkar duon redo att leverera en helkväll med stämsång och diverse instrumentbyten.

SEK som är albumsläppsdebutant spelar organisk pop innan och efter och vi lovar en otroligt skön kväll.

Så kom och låt dig berusas av kunskap, våra hemliga liveartister, hybris samt segerns och de specialblandade för kvällen, drinkarnas sötma!