x

Halestorm
Debaser Slussen
D. 2012.17.10 Kl. 20:30

Halestorm till Sverige i höst


Hyllade metalbandet Halestorm kommer till Sverige med succéskivan ”The Strange Case of...”. Bandet spelar på Debaser Slussen i Stockholm den 17 oktober.
Halestorm vågar väva in pop i sin brutala metalpunk och det är precis det som gör att bandet klättrar på topplistorna världen över. Lzzy Hale, Halestorms absoluta fixstjärna, sjunger som en gudinna och är en av de mest karismatiska kvinnorna i rocken idag. Med monsterriff och euforiska refränger har det byggt ett permanent bo i fansens hjärnor. Deras självbetitlade debut genererade två singlar som placerade sig på singellistans översta position. Högoktaning rock utan pardon var deras agenda och ingen gav vika. På den hyllade uppföljaren ”The Strange Case of...” som kom nu i april har de redan visat deras ambition att växa. Ett dynamiskt mästerverk som fått glödande recensioner i princip överallt.

Biljettinformation:

Biljetterna kostar 180 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt hos Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud, dock uthämtning.

Show ca kl 20.30
Insläpp kl 19.00
Åldersgräns: 18 år

Arrangör: www.livenation.se