x

Allsång I Gränna Hamn
Vätterscenen
D. 2012.08.07 Kl. 19:00

Allsång i Gränna hamn har blivit en tradition!
Fem sommarsöndagar samlas publiken vid Vätterscenen i Gränna hamn för att sjunga med i allsångerna och lyssna till gräddan av Sveriges artister.
Allsången i Gränna hamn sänds också i Sveriges Radio P4 vilket innebär att en miljon lyssnare njuter av evenemanget här i Gränna.

Du kan ta dig hit på flera olika sätt:
kommer du med egen bil kör du ner Amiralsvägen mot Gränna hamn och Visingsö, när du nästan är nere vid hamnen följer du parkeringsvakternas anvisning och parkerar på parkeringen till vänster om Amiralsvägen.
Väljer du att åka buss kan du ta linje 101 från Habo via Jönköping eller linje 122 från Jönköping, kommer du från Tranås tar du linje 120. Du stiger av bussen i Gränna hamn och sedan har du en kort promenad ca 100 m till entrén vid Vätterscenen.
Barn 12 år och under har fri entré i målsmans sällskap, obs att detta inte är förhandlingsbart, barn med fri entré måste alltid åtföljas av målsman och detta beroende på säkerhetsaspekter med mycket vatten i närheten osv.

Vi har speciella platser för publik, som använder rullstol etc. dessa platser är inte ett speciellt antal utan ändras vid behov. Vi har också personal, som hjälper till och anvisar platser för rullstolar.
Eftersom vi har begränsat med sittplatser är det bra om ni har med egen stol.


Ytterligare information hittar ni på föreningens hemsida:www.grevskapet.se

Välkomna till Allsång i Gränna hamn 2012!