x

Zombiekrig - Releasefest
Sticky Fingers
D. 2012.25.05 Kl. 21:00

ZOMBIEKRIG - releasefest + ELDRIMNER och DECEPTIC

Thrash på svenska. Inspelad i The Bay Area. Når Sverige i maj.

Debutplattan ”Undantagstillstånd” (GMR Music/Border) från 2010 hyllades i press som en frisk fläkt med sina svenska texter över Metallicadoftande thrashdängor.

Efter lika hyllade spelningar på bl.a. Getaway Rock, med The Haunted, Tankard och en P3-livesänd Debaserspelning började den stadigt växande fanbasen online hungra efter mer.

Delar av bandet flyttade då till Kalifornien och där skapades uppföljaren som utlovas vara hårdare, ondare och snäppet bättre på alla nivåer.

Eller som plattans Assistant Producer, till vardags Metallica-anställd, låter hälsa:
”IT HELLA SHREDS!”

Släpps via GMR Music/Border i maj 2012.

Förband:

ELDRIMNER

Eldrimner grundades 2006 som ett renodlat black metal-band. Under de följande åren utvecklades bandets sound och hämtade inspiration från band som Meshuggah och Shining. Under 2009 släppte Eldrimner en EP med titeln I mitt JAG, som spelades in, mixades och mastrades med Marko Tervonen (The Crown, Angel Blake) på Studio MT i Trollhätan och följdes upp av spelningar på västkusten i Sverige, bland annat en kritikerrosade framträdandet på MetalTown år 2010.

Debutskivan är på g och släpps till hösten.
Du kommer få följa med på en resa inom förloppet av ett liv, där människans mest vedervärdiga tankar och handlingar beskrivs i ren och skör klagosång, på svenska.


 


DECEPTIC


Deceptic är en frisk vind i den bitande vinterkylan som brinner för att leverera 100% live. Detta 5-mannaband bjuder på tung progressiv metal med storslagna refränger som etsar sig fast långt in i trumhinnan. Aktuella med sin självbetitlade debut-EP, som är mixad och mastrad av Studio Bohus, står de nu redo att inta Stickys scen som ett första stopp på detta års turnérande.