x

Peter Johansson & Matilda Hansson - Julen Är Här 2012
Hotel Rival
D. 2012.09.12 Kl. 18:00

Peter Johansson & Matilda Hansson
Julen är här 2012
”Peter och Matilda bäst i år”, ”Det är en varm, ödmjuk, väldigt musikalisk och sympatisk julhälsning”. Detta är bara några av lovorden från pressen efter förra årets bejublade julkonserter. Med samma vinnande koncept ger sig Peter och Matilda för fjärde året i rad ut på turné till 14 av Sveriges konserthus. Uppbackade av kör och ett sexmannaband bjuder de publiken på en gnistrande och stämningsfull julkonsert med såväl nya som gamla jullåtar, allt från klassiskt till rock-n´roll i en varierande och underhållande show. En mysig och familjär julstämning på scenen med mycket professionella artister garanteras.
Peter har gjort sig känd framför allt som Sveriges Queen-tolkare nummer ett efter sina år som huvudrollsinnehavare i We Will Rock You i London och den egna arenaturnén Champions of Rock. Matilda har spelat på några av Europas finaste musikalscener, senast i Wien. Tillsammans gjorde Peter och Matilda nyligen succé i Så Ska Det Låta där de tävlade mot Alexander Rybak och Elisabeth Andreassen.
Mer info på www.pnmmusic.se

Konserten är 2, 20 tim inkl paus

OBS!!! reserverade biljetter kan ej hämtas ut på ATG ombud efter den 31/7 2012. Detta gäller trots ev. motsägande bokningsinformation. Efter den 31/7 kan man endast hämta ut reseverade biljetter på Ticnetombud.