x

Sharks + Monitor 66
Debaser Slussen
D. 2012.13.06 Kl. 15:00

Onsdagar på Debaser Slussen är grymma. Tre onsdagar denna sommar kommer Loaded ta tag om rodret och styra in i en vik fylld av dans och sprudlande kärlek. 13:e juni blir första gången då de bjuder på omåttligt hyllade DJ-succén Sharks och talangfulla discotrion Monitor 66. Sharks går från klarhet till klarhet och lade senast hela Dans Dakar under sina fötter med klubbkonceptet Fucking & Punching. Denna natt kommer betongen i Debasers stomme att vibrera extra mycket. Innan Sharks entrar scenen har vi bjudit in otroligt somriga Monitor 66 som kommer få er att dansa i extas - det blir svängiga disco-edits, varianter på house och massa annat som andas poolparty. På uteserveringen besöks vi av göteborgsprofilerna Jacko och Altay som förflyttar sig för en kväll från Café Publik på Andra Långgatan till Slussens uteservering. Det blir sjutum med allt ifrån Jags till Rick Springfield via Elvis Costello och The Rubinoos.

SHARKS
Susanna Friberg och Sophia Englund står bakom den hyllade DJ-succen Sharks som huserat på de flesta klubbar runt om i Stockholm. De två tjejerna har också hunnit med några resor till Göteborg och Karlstad samt en vecka av spelningar i Toulouse. Tillsammans med Fugly har de producerat låten Wet Cupcake som finns att hitta på både Spotify och iTunes och den ännu osläppta Living Like Fuck. På sidan om Sharks har tjejerna ännu ett projekt och klubbkoncept kallat Fucking & Punching, tillsammans med duon CrossHill. Med detta koncept hade tjejerna klubb på Skrillex officiella konsertefterfest i vintras och spelade svettet av och tillsammans med honom live back to back. Som både Sharks och Fucking & Punching har de stora planer inför sommaren…

MONITOR 66
Funkiga disco-edits, mysig French touch house och balearisk deep house varvas med 90-tals hip-hop, smörig yacht rock och allt annat som andas poolparty, sommarnatt och tropisk värme när Monitor 66 står bakom skivspelarna. Monitor 66 är ett osannolikt framgångsrikt samarbete mellan två skåningar och en stockholmare som har lyckats övervinna språkbarriären och börjat göra och spela musik tillsammans.