x

K.r.ä.m + Didrik Dj-set
Debaser Malmö
D. 2012.13.06 Kl. 17:00

Stockholms hetaste DJ-duo gästar Debaser Malmö när K.R.Ä.M. kör sin debutkväll. Ena halvan av duon är Erik Nordström, just nu aktuell som sångare i albumaktuella Lilla Sällskapet med A-rotation på senaste singeln Jag vill ut. Erik sålde för övrigt även 4xPlatina med sin andra grupp Ansiktet och låten Äckligt tidigare i år om någon minns den gamla dängan.

Den andra halvan av duon är Dida från Respect My Hustle som för tillfället turnerar med Adam Tensta som han även har gruppen St. John's Dance med och släpper även låtar under eget namn. Didrik är definitivt en av Stockholms hetaste DJ-duos just nu med egen klubb på Berns och gästspel på vartenda ställe värt namnet i huvudstaden får de publiken att klättra på väggarna.

K.R.Ä.M. är Debasers sommar-hiphop-klubb där det gamla gin&juice-gänget från Trenchtown-eran återförenas för att spela hiphop att sitta ute och chilla till och vi kommer bjuda dit alla våra gamla kompisar från förr.

Men det är givetvis på stora dansgolvet som ni hittar Didrik bakom skivspelarna. De har lovat att spela ”bra knullig och festlig hiphop & rnb”. Bland länkarna till höger hittar ni en liten spotify-playlist som Erik satt ihop enbart för K.R.Ä.M.