x

Mothership
Debaser Malmö
D. 2012.19.07 Kl. 17:00

Vi har återvänt för att göra anspråk på pyramiderna! I sommar landar äntligen Mothership på Debaser i Malmö för tre stycken extremt (läs: extreeeemt) svettiga torsdagskvällar exklusivt tillägnade funk, garanterat den funkigaste musikgenren som någonsin har existerat (på planeten Tellus, men även yttre rymden).

Första Mothership bjöd på sådan funkmagi att till och med ordningsvakterna frågade vad det var för låtar vi spelade. Den här gången blir det naturligtvis ännu bättre. Sommaren har blivit lite varmare, fotbolls-EM är äntligen slut och ingenting står längre emellan er och the funk, the whole funk & nothing but the funk. Och med funk menar vi allt från George Clinton, James Brown och Prince via Deep Funk, Afrobeat och G-funk till nya stjärnskott som Mighty Mocambos och Slim Moore.

Resident DJ:s är Ola Elleström (Rockfoto m.m.) och Mattias Hinderson (Popponny m.m.), men vi lär även bjuda in någon gäst.

Hemsida, facebooksida att gilla och pepplista hittar du till höger. Inne spelar Klas Eriksson en hel rock & pop att dansa till.