x

Fotbolls-em: Sverige - England + Ukraina - Frankrike
Debaser Medis
D. 2012.15.06 Kl. 16:00

Det är ingen hemlighet att Ukrainas turistbyråer dök för djupt i girighetsfällan, och höjde priserna på alltifrån äpplen till hotellrum, när det blev klart att landet tillsammans med Polen skulle stå värd för årets europeiska mästerskap i fotboll. På Debaser håller vi kärleken till sporten högt, och gör tvärtom! Vi slår upp portarna till vårt palats på Medborgarplatsen, drar in norra Europas största skärm, riggar konsertsalen bekvämt och tar inte en krona i entré för dig som vill se sommarens matcher i bästa möjliga sällskap, i kombination med en väl utvald meny och kalla & varma drycker därtill.

Det är med andra ord inte bara Guidetti som stannar hemma, utan majoriteten av alla fotbollsälskande Stockholmare som vill leda landslaget till en medalj av hög valör. Kom och se Zlatans leende i HD, Wernblooms flin i fyrfärg och Mellbergs historiska fjärde EM-slutspel. Vi dukar upp en buffé av hetsiga gruppspelsmatcher, nervbitande mellanfinaler och slutligen titelkampen. Dra ihop kompisgänget, svärföräldrarna, tränarna, pysslingarna eller varför inte blinddejten, och möt upp till opretentiöst men samtidigt prestigefyllt samkväm mitt i stan. Kom tidigt och drick en hallonmojito på uteserveringen, inta en Steak Sandwich, stanna sent och dansa glädjen eller besvikelsen ur kroppen.

Nu är vi ju inget Camp Sweden direkt, så självklart visar vi också andra länders matcher - ALLA ÄR VÄLKOMNA.

Med förhoppning om en stekande, drypande och ljuvlig fotbollsmånad tar vi emot er med öppna armar. Dock ej tatuerade med Only God Can Judge Me, den får grabben från Rosengård behålla patentet på.

Forza Svezia!

18:00 UKRAINA - FRANKRIKE
20:45 SVERIGE - ENGLAND