x

Ikons
Debaser Slussen
D. 2012.29.06 Kl. 15:00

Sista fredagen i Juni ses vi igen. Då reser vi statyerna och glömmer midsommar. Blickar, öl, skvaller och skrik. Vi inleder året med inga mindre än Ikons. 7 personer, 7 synder och rymdrock bortom atmosfärens gränser. Förbered dig för Ikons kommer att sluka dig och mala ner dig. SNASK OFF!

Ikons
Göteborgsgruppen Ikons utgörs av sex musiker och en videokonstnär, och tillsammans skapar de rymdrock bortom atmosfärens gränser. Med konsekvent suggestivitet maler sig musiken framåt, monotont men målmedvetet, hårt och flyktigt på samma gång. Och tack vare videokonstnären Patrik Johansson behöver du inte ens blunda för att drömma dig bort för att sakta bli uppslukad.

Ikons debutalbum släpptes 2010 och välkomnades varmt av såväl kritiker som publik, och bandet är nu tillbaka med nya albumet Life Rhythm, som släpptes i maj 2012. Nu kommer de till Debaser och Snask Off!

Ute
Dagens Pop! med vänner ser till att ölen slinker ner med stil. 80-talsfavoriter, populärmusik och förfestanthems! Massor av fina gäst-DJ's presenteras inom kort!

När du undrar vart fan du ska gå för att få ha kul på riktigt. Kom till SNASK OFF! Klubben som är sommaren i Stockholm personifierad. Sträck på dig. Upp med bröstet. In med magen. På med jackan och kom förbi! SNASK OFF!