x

Devious Delight
Debaser Malmö
D. 2012.09.06 Kl. 15:00

Detta är Devious Delight, och devious bjuder på 12timmar av det finaste urvalet musik direkt från underjorden. I Devious' utbud hittar du en stadig blandning av underjordens hetaste musik.

Utomhus är det fokus på lounge & atmosfär vilket innebär rökiga beats, repetiva basslines och knivskarpa hi hats. Vi spelar Jazz, Trip Hop, Hip Hop, Downtempo, Deep House, NuJazz, Breaks och cosmic ambient, allt på vinyl. Vi vill hålla en lugn stämning ute i loungen och kommer anpassa musiken därefter, så att gästerna kan efter timmars dans gå ut och njuta av den stämningsfyllda musiken i sommarnatten.

Inomhus bjuder vi på två koncept. Min vän och dj, Felix Mårtensson, står för musiken första halvan av kvällen och kommer spela en blandning av ny alternativ rock. Shoegaze och drömrock kommer fylla dansgolvet fram till 00:00 då våra tre lokala DJ's kliver på;
F. Neumann (Fabian Nyman)
Heijkenskjöld (Teodor Heijkenskjöld)
Hedener (Anton Hedener)

Allt kommer spelas på vinyl från dem tre bästa techno & house dj's i Malmö. Unga och ständigt på jakt efter nya skivor som kan få dansgolvet att brista i extas!

Tre vänner som känner varandra sedan långt tillbaka kommer samarbeta för att få er kväll så god som möjligt, och ifall ni skulle bli trötta på att dansa så kan ni bara gå ut i loungen där Hjalmar och Devious Delight kommer spela beats i 12 timmar, från 15.00 till 03.00.

På allt detta kommer min vän, Felix Arthur Erberth, ställa ut tavlor runt omkring i Debaser så det är fri konst vernissage och ett forum för utbyte av tankar och idéer.
Jag hoppas att ni vill besöka min klubb och låta mig och mina vänner göra eran kväll lite mer intressant!

Perfekt beatmatch utlovas.

Devious Delight