x

Nickelback
Ericsson Globe
D. 2012.12.09 Kl. 19:30

Nickelback flyttar från Hovet till Ericsson Globe p.g.a. massivt tryck på biljetterna.

Vi har tidigare kunnat meddela att Nickelback spelar i Stockholm den 12 september. Biljetterna till konserten på Hovet sålde slut direkt. Sedan dess har trycket från fans varit hårt på oss för att släppa upp fler biljetter. Idag kan vi ge det glädjande beskedet att vi flyttar konserten från Hovet till Ericsson Globe för att bemöta det enorma trycket på biljetter från Nickelbacks alla svenska fans.

VIKTIGT: Köpta sittplatsbiljetter till Hovet MÅSTE BYTAS UT till en ny biljett giltig för Ericsson Globe. Ståplatsbiljetter behöver inte bytas ut.

Bytet kan nu endast göras i Globens biljettkassa.

Hovet-biljetterna byts till så liknande sittplats som möjligt i Ericsson Globe.

Vid frågor eller problem vid byte av biljett kontakta [email protected] eller ring 077 - 131 00 00 eller gå till Globens biljettkassa.

Som en del av deras världsturné kommer Nickelback alltså till Europa och Sverige i höst som en av världens just nu populäraste live-akter. I över ett decennium har de varit ett av planetens absolut största rockband och anledningen till detta kommer de garanterat visa alla svenska fans i september. Med fans bestående av allt från Chris Martin från Coldplay till Timbaland visar de på vilken bredd de har och hur betydelsefulla de faktiskt är.

Det är inte för inte som Billboard utnämnde dem till “Group of the Decade” 2009, har man sålt över 45 miljoner album så har man. Med senaste albumet “Here & Now” och dess mottagande av fansen visar de återigen att världen törstar efter mer kanadensisk rock från denna kvartett. Sångaren, gitarristen och frontfiguren Chad verkar minst sagt sugen på att komma hit för att om inte släcka så åtminstone tillfälligt tillfredställa den törsten när han låter hälsa:

Förband är det amerikanska rockbandet Daughtry.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!