x

Nordic Rock - Hammerfall M Fl
T3 Arena
D. 2012.06.07 Kl. 19:00

Nordic Rock är tillbaka i Umeå igen, större än någonsin. Boka in helgen 6-7 juli för en sällan skådad rockfest i dagarna två på T3 Arena.

Fredagen den 6/7 blir en renodlad hårdrockskväll med band som Hammerfall och Pretty Maids

Nordic Rock fredag (6/7):

Hammerfall – Sveriges okrönta metal-kungar med Joakim Cans och en hel knippe hits i bagaget. Låtar som Hearts On Fire, Renegade och Heeding The Call, tillsammans med en rejäl dos bomber och granater kommer garanterat ta Norrlandspubliken med storm.

Pretty Maids – Dansk dynamit som enträget har släppt högkvalitativ hårdrock sedan mitten av 80-talet. Legender i sin genre som alltid ger allt på scenen. Monsterhits som Please dont´t leave me, Future World, Red hot and heavy osv. borgar för ännu en helgjuten spelning.

Crucified Barbara - Ett mycket rutinerat högenergiband som vet var hårdrocksskåpet ska stå. De är högaktuella med ny skiva och får ses som allmänt bekanta vid det här laget, inte minst sedan de var med i Melodifestivalen härom året. Dessutom har de en av hårdrockssveriges allra bästa sångare i Mia Coldheart

Saint Deamon – Svensk/norska Saint Demon kommer också till Umeå. Melodiös hårdrock med prog-nerv. Riktigt bra hårdrock som ingen bör missa den 6 juli!

Absorbing The Pain – Detta rutinerade Ö-viksgäng har precis släppt sin tredje fullängdare, en platta som (i vanlig ordning) hyllas av recensenterna. Bandet går från klarhet till klarhet i sin genre. Musiken beskriver bandet själva som ”Hard Hitting In Your Face Metal”.

Summoned Tide – Robertsforsbandet som fortsätter imponera med sin proginfluerade hårdrock. Har nyligen släppt sitt andra album kallat ”Bringer Of The Tide”. Ett band som det onekligen blir intressant att följa tiden framöver. Och att se på T3 Arena i juni såklart.

Days Of Jupiter – Ytterligare ett Ö-viksband som har släppt sin debutplatta under våren (”Secret Brought Alive”). Tungt, modernt och alltid med melodi i fokus. Lägg namnet på minnet. De här grabbarna kommer vi få höra mer av i framtiden.

ståplatser

ord pris hämtas på Biljettcentrum i Folkets Hus Umeå

atg pris hämtar du på atgombud och ticnetombud

SPELSCHEMA

STORA SCENEN

18.00 Insläpp
19.00 Saint Deamon
20.15 Crucified Barbara
21.45 Pretty Maids
23.30 Hammerfall

TÄLTSCENEN

18.00 Insläpp
19.45 Days of Jupiter
21.15 Absorbing the Pain
22.45 Summoned Tide
01.00 Revolver Dog

Området stänger kl 02.00

* Med reservation för att förändringar i spelschemat kan ske