x

Skywalkers
Uppsala Konsert & Kongress Sal B
D. 2012.01.12 Kl. 18:00

2Stage & JMP Presenterar:

Skywalkers - Through space and time Live
+ Slim Fingers
Lördag 1 december 2012 kl 18:00
Insläpp 17:30 (OBS Dörrarna stängs 18:00)
Sal B

Vid köp till och med lördagen den 24 november
så ingår debutalbumet "Skywalkers
- Through space and time"
Var noga med att välja rätt kategori (Förköp)

Skywalkers är ett uppsalabaserat band som bildades våren 2010. Under tiden som gått från starten har bandets musikaliska resa varit ett ständigt sökande efter något eget och originellt, där influenser från vitt skilda artister och genrer har smält ihop till något fantastiskt spännande. Detta har resulterat allt från Jazzstandards till hårdrock, och allt tänkbart och otänkbart däremellan. Efterhand spelades fler och fler egna låtar i en väldigt spridd genre som närmast får beskrivas som Rockfusion. Under slutet av 2011 påbörjades inspelningen av det som kom att bli deras debutalbum, Through space and time, som består av 11 låtar.
Inspelningsarbetet pågick hela vintern och mixningsarbetet tog en stor del av våren innan slutfasen av arbetet kunde påbörjas. Konserten den 1 december hålls med anledning av att fira skivsläppet för Skywalkers första album, och konserten kommer att innehålla många låtar från skivan men även en hel del annat material, samt några härliga gästartister.

Slim Fingers är ett rivigt funkband från Uppsala vars smågalna men begåvade medlemmar gör sitt yttersta för att tillfredsställa sin publik. Med tungt groove, medryckande låtar, fenomenala solon och framförallt otrolig spelglädje är Slim Fingers ett band som måste upplevas på plats för att komma till sin fulla rätt.

Skywalkers - Pianosolo & Fallen in bewtween

Skywalkers på Facebook

Arrangör: 2Stage och Jaxzor Music Productions