x

Killer Queen Full Stage Show
Lokomotivet
D. 2012.25.10 Kl. 20:00

"KILLER QUEEN FULL STAGE SHOW


Inga körer, inga blåsare-bara Queen. Vinnare av utmärkelsen- Worldwide tribute band of the year.
En Queen show på högsta nivå. Vill du se the real Queen skall du se Killer Queen med Patric Meyers från London, så nära ett
Queen-Live perfomance du någonsin kommer

Engelska ”Killer Queen” med sångaren Patrick Myers som frontfigur har vunnit utmärkelsen som just det band som ligger närmat den originalartist som man försöker efterlikna.
I detta fall en av världens största rockband genom tiderna - QUEEN.
Trots att Queens karismatiska sångare, Freddie Mercury gick bort redan 1991 och att Queen som band upphörde 1995, så lever deras musik kanske mer än någonsin.
Att man under en konsertkväll med ”Killer Queen bjuds på alla klassiska Queenhits från, ”We Are The Champions” till ”Bicycle Race”, från ”Crazy Little Things Called Love” till ”Bohemian Rhapsody” försämrade naturligtvis inte bandets chanser att vinna utmärkelsen - ”Worldwide Tribute Band Of The Year”.
Killer Queen som turnerar runt på de stora arenorna i världen, inte sällan med 10 000-tals åskådare, passar på att stanna till i ESKILSTUNA den 25 Oktober.

""Det är svårt att tänka sig en mer portättlik Freddie Mercury än Patrick Myers, och med tanke på det karismatiska originalets power i den säregna rösten gör han ett imponerande jobb. Som tributeband måste Killer Queen räknas som ett av de absolut bästa inom området. Skickligt och porträttlikt."" Patrik Kolar , Ekuriren "

Bar öppen från 19.00