x

Sail Along Silvery Moon
Dalby Gästis
D. 2012.15.11 Kl. 19:00

Hör om magister Linbloms märkliga förvandling. Kontaktannonsen och Sista valsen i Helsingfors. Dansbanemusik från ett nittiotal till ett annat. Och mycket, mycket, mer.

Anders Granström är skådespelare. I mer än trettio år har han koncentrerat sig på den svåra konsten att berätta en historia. Att trollbinda lyssnaren med vackra sagor, bisarra berättelser, vilda skrönor, hiskliga spökhistorier och erotiska förvecklingar. Svensk mästare i berättande.

”Gotte” - Roland Gottlow - sjunger och spelar piano och dragspel med mera. Musiker och artist i många sammanhang, ifrån lokala hembygdsföreningar till internationella världsmusikfestivaler och som musiker på en mängd folkparker och dansbanor.

Robert Dahlström på Ystad Allehanda skrev:
"Anders Granströms underbara historier varvas med passande musik och Gotte Roland Gottlow skänker ännu mer sentiment åt de tragiska delarna i berättelserna med sin raspiga men välartikulerade bluesröst. Tillsammans gör de många klassiker som Red sails in the sunset, Twilight Time och även moderna bitar som Gråt inga tårar för min skull och Jag vill vara din Margareta." Ystad Allehanda 2009.06.25 Läs hela artikeln

Medverkande: Anders Granström och Roland Gottlow

Längd 2 h inkl paus

Föreställningens längd: 1 timme.

Inkl hösttallrik och ett glas vin