x

Viktor Med Vänner
Debaser Malmö
D. 2012.18.07 Kl. 17:00

Malmö som festa-på-vardagar-under-sommaren-stad har hittills i år inte levt upp till förväntningarna, enligt många (inklusive mig själv). Kanske är det vädrets onekligen irriterande eviga dåliga humör? Kanske är det andra faktorer. Vad de än är så får två tidigare utspårade, proppfulla och oförskämt roliga kvällar på Debaser med Viktor med vänner vittna för att det nästan är ett tvång att komma och svina på den tredje och ändra lack-of-fest-känslan!

(En offentlig och officiell ursäkt inom parantes ska också ges alla som vill ta emot den om vissa dj's och arrangörer var lite… väl spårade sist.)

Denna tredje gång på Debaser firar vi ingen mindre än smarta, snygga, duktiga M.I.A.'s födelsedag! Det kommer att bjudas på tårta, partyhatt och annat som hör till. M.I.A har personligen skickat en önskelista till mig för hur kvällen ska bli roligast för alla, som kommer nu

M.I.A.'s önskelista (utan inbördes ordning):
1. Fint väder (förutsättningen för ALLT)
2. Att a l l a kommer och det blir en "alla-var-där-kväll".
3. Att Debasers uteserverings-kapacitet för en gångs skull utnyttjas och används som dansgolv
4. Att folk börjar dansa t i d i g t
5. Att alla har skitkul

Ute avslutar och spelar EMMA PETTERSSON och INA HYDBOM från Ladyfest Malmö precis vad dom vill spela för dom har bra musiksmak. Innan dess spelar någon annan ute, någon bra. Inne spelar mellan 22-00 DJ SPOTIFY & iTUNES-PLAYLIST bra musik vars tempo accelererar i takt med tiden för att sedan NATHALIE CÉCILE (känd bagare, trädgårsmästare men framför allt dj) och JAG bjuder upp till hård dans med asbra musik.

Som vanligt är Debaser roligare, färggladare, bättre, mysigare och mer hysteriskt än vanligt. Som vanligt bjuds det även på ÖVERRASKNINGAR såsom glass och bollhav och liknande hemligheter. Och som vanligt är det all världens musik och genrer som spelas. Och som vanligt är det absolut den roligaste festen på länge. SÅ SES SNART OCH KOM IHÅG ATT DETTA BLIR EN SÅ SJUKT ROLIG OCH BRA KVÄLL DÄR VI SKA FESTA SÅ HÅRT TJOHO!