x
Beach House

Beach House
Berns
D. 2012.07.11 Kl. 21:00

Luger presenterar Beach House
på Berns

Vid det här laget har alla narkoleptiker hittat bandet som perfekt illustrerar deras vardag. Nej, vi menar det inte på ett dåligt sätt; Beach House förför oss med ett soundtrack som gömmer både drunknande drömmar och eldiga uppvaknanden. Beach House är duon vars snavande trummaskinsrytmer pulserar till en orgelslöja som sveper sig som en varm handduk runt huvudet. Beach House är lika mycket loppmarknadsestetik i sin bästa kostym som de är galapremiär på operan. Återigen, vi menar det på det allra bästa sättet.

Den röda tråden som löpt nästan rakt igenom deras tidslinje, från den självbetitlade debuten till ”Devotion” vidare via ”Teen Dream” till detta års beroendeframkallande mästerverk ”Bloom”, är intakt och förstärkt. Likt en vacker slagsmålsscen målad i sirap plöjer sig Beach House brutalt in i vår minnesbank och abonnerar på bästa platsen. Och som en säck med kattungar i en grund sjö är det svårt att inte kämpa för andan när man lyssnar på de trankila och berusande låtarna som utgör duons mest kända: ”Norway”, ”Zebra” och inte minst nya Myth”.

Leve döden, leve livet; ljuset i tunneln är oftast ett tåg men på klubbscenerna tillhör det Beach House och inget annat. Publiken har vuxit och närmar strålglansen med taktfast vigör. Sällskap någon?


Dörrar kl 20.00,
Konsertstart ca kl 21.00
18år på förköp, 20 år vid köp av biljett i dörren.