x

Je t'aime
Debaser Medis
D. 2012.29.06 Kl. 16:00

Klubbpremiär! Som vi har längtat!

Je T'aime är Disa-Sofia Sjöstrand, Emelie Persson, Linn Stigsson Stern och Nina Schönbeck. Fyra tjejer med fingertoppskänsla och skivbackar av guld. De är rutinerade DJ's och arrangörer som vet hur en fest ska startas, skakas om och explodera som en hetsöppnad champagneflaska. Deras skivväskor är fulla av ädelstenar från franska smaragder till den brittiska elektroniska diamanter. Je T'aime utlovar den mest hjärtliga och übertaggade atmosfären i Stockholms klubbsommar.

Kvällens djs:

RICH THANE [THE LINE OF BEST FIT]
TOBIAS ISAKSSON [AZURE BLUE/HYBRIS LIVE]
ADAM SANDAHL [DJ BAKIS]
ALBIN JOHANSSON
DISA-SOFIA SJÖSTRAND
EMELIE PERSSON
NINA SCHÖNBECK
LINN STIGSSON STERN

THE LINE OF BEST FIT
The Line Of Best Fit är Europas Pitchfork, men med lite mer Europeiskt fokus och lite mer värme än Pitchforks ganska kalkylerande värlsdbild. Bara en sådan sak som att svenska känslopoparna I Break Horses låg etta på 2011 års albumlista är ett exempel på kärleken för varm, innerlig musik i kombination med en trendradar och stor överkurskunskap. 2012 introducerade tidningen sin egen label, som genast blev en del av det gigantiska parasollet Cooperative Music (som även innehåller labels som V2, Bella Union, Wichita etc).

ADAM SANDAHL [DJ BAKIS] & ALBIN JOHANSSON
Adam Sandahl och Albin Johansson vore motsvarig till tomten om högtiden vore FEST.
Om man kan sin historia så vet man att de regerar över musiken från 60-talet fram till 10-talet med storhetsperiod under 80 och 90. Det är även från dem det svenska språket har fått låneorden "Fest-hängslen", "dans-pjucks" och kanske det mest kända "Bakis".
Känner ni er de minsta orolig över att inte få en lyckad kväll så är dessa herrar er heltäckande livförsäkring.

HYBRIS
Hybris har Sveriges starkaste front av band med internationella genombrott för dörren. Hyllningskörerna för labeln har under 2011-2012 sträckt sig från svenska stora media som Musikindustrin, Sonic, PSL, morgonpress och riksradio och teve till utländska stilbildare som Pitchfork, The Line Of Best Fit, The Guardian och The Fader. Våren 2012 adderade skivbolaget och förlaget ett eget bokningsdivision till bolaget. 2012 blir ett ännu större år än det lyckade 2011. Men Hybris är inte ett bolag med hybris. Det är ett hårt arbetande team med genuin kärlek för musiken och stora hjärtan som ofta får gå före slicka marknadsstrategier.