x

Slow Magic
Debaser Malmö
D. 2012.16.08 Kl. 15:00

Less är inte more och att spara på krutet har vi aldrig förstått vad det ska vara bra för. Men att bara det bästa är gott nog för Peppermints sommarfinal, det inser vi.

Vårt finalnummer kommer att innehålla allt det vi och ni älskar. Studsig dampelektro, läskande, berusande och aldrig sinande drycker, dansdansdans och på scen står trollbindande och hypade Slow Magic!

Plus det bjuds det på ett uppträdande av det arse kicking körkollektivet murvlarna och dj Esau Alcona kommer att sätta uteserveringen i brand.

Kom och bli ett partydjur och höj ditt glas för sommaren, Madonna som fyller 54 år och för Elvis som lämnade jordelivet samma datum för 35 år sedan.

Dress to impress!

SLOW MAGIC
Att göra musik anonymt i internetåldern är inte bara svårt, det är kul också. Slow Magic bubblade upp som en ”okänd låtsaskompis” från ingenstans med den otroligt läckra singeln: ‘Sorry Safari’. Av okänd anledning håller sig bandet anonymt och gör den bästa drömska glo-fi-musiken vi hört på länge. Oavsett om det är bristen på tydliga sång, eller den luftiga bakgrunderna som är orsaken till fascinationen som fängslar lyssnaren är det i alla fall något man inte får missa live.

”The glo-fi outfit whispered into the conversation like a mysterious woman at a cocktail party— who is that stranger? That hair, that dress! Who’s she here with? You ask the host, but they don’t have any idea, and everyone seems too shy to go up and speak to her. And so you’re content with just gazing quickly, taking sly looks while nuzzling your cocktail nonchalantly, tapping your foot to the beat.” - nothingbuthopeandpassion.com