x

Jim & Pat Garrett Show + Montauk + Richard Ankers Och Anna Flytström
Debaser Slussen
D. 2012.22.08 Kl. 15:00

SOMMAR MED SEND IN THE CLOWNS PÅ DEBASER SLUSSEN!

Det blev sommar även i år även om det såg mörkt ut ett tag där i vintras och vad är väl sommar utan Send In The Clowns på Debaser Slussen? Klubben som för närvarande ligger vilande snörar på sig sina allra finaste clownskorna för en sommarafton i dansnens tecken!

Resident Lill-clown (aka Sandra Bergman) håller i trådarna och huserar själv bakom skivspelarna men bjuder även in begåvade kreatörer att gästa på uteserveringen samt dansgolvet, det kommer att bjudas på en välskakad somrig cocktail av pop, beats, soul, balkan, rock, indie mm

Den 22/8 håller vi till på uteserveringen och bjuder på en riktigt bra akt!

JIM AND PAT GARRETT SHOW
Från Helsingborg, Skåne, kommer Johan Stenström som är ena halvan bakom Jim and Pat Garrett Show. Tillsammans med sin bror Patrik hade han fått nog av slamrande gitarrer och trummor så de bestämde sig för att en gitarr, ett piano och en mandolin räckte för att musiken skulle bära deras sång. Kort efter debutspelningen fyllde Henning Winnberg och Josefin Gamberg på med trummor/piano respektive cello. 2008 släppte de den självbetitlade debuten och efter det växte bandet bara sig större och större i form av instrument som bas, fiol, nyckelharpa och pedal steel. I vår släpptes den senaste EP:n i USA och på Spotify och ett minialbum väntar runt hörnet.

I en mycket personlig stil möts folkmusik, visa, britpop och rock när det nu nio man starka bandet svänger sig med sina livliga melodier och flerstämmig sång. Få instrument nekas tillträde till scenen, såvida de är ackustiska, och dynamiken som skapas är större och mer teatralisk. Bandet har gjort sig ett namn med sina inbjudande konserter med en avslappnad och underhållande stämning där även publiken ibland deltar.

Richard Ankers och Anna Flytström gästar på uteserveringen och Montauk tar hand om dansgolvet inomhus långt in på småtimmarna