x

Tame Impala
Debaser Medis
D. 2012.20.10 Kl. 22:00

Vi är mycket glada att kunna meddela att Tame Impala återvänder till den europeiska scenen i oktober med en rad av datum som sammanfaller med lanseringen av uppföljaren av 2010 års Innerspeaker.

Turnén inleds i Tyskland, rör sig genom Frankrike, Belgien, Norge, Sverige, Danmark, Österrike, Italien, Schweiz och Holland innan den avslutar i Storbritannien i början av november. Sverigestoppet görs den 20 oktober på klubben What We Do Is Secret på Debaser Medis i Stockholm.

Innerspeaker är Tame Impalas kalejdoskopiska debut och är plattan som tog dem världen över med stopp på Glastonbury, T In The Park, Roskilde, för att inte tala om ett ton utsålda klubbdatum världen över. Dessutom gjorde man TV-debut på Late Night with Jimmy Fallon i New York, och en plats på många albumårslistor säkrades.

Efter turnén försvann halva styrkan (Jay Watson & Nick Allbrook) ut igen med Pond, medan Kevin Parker grävde ner sig i studion och började arbete med platta nummer två. Den är nu klar, och minst sagt efterlängtad, redo att släppas under hösten. Detaljer utlovas innan du ens hunnit nämna syndromet "den svåra andra".Åldersgräns 20 år.

Dörrarna öppnar 19.00 och konserten startar kl 22:00

Arrangör: www.luger.se