x
Muse

Muse
Ericsson Globe
D. 2012.06.12 Kl. 19:30

MUSE TILL ERICSSON GLOBE

MUSE meddelar att de den 17 september i år släpper sitt sjätte album ”The 2nd Law” och att de med anledning av detta startar en omfattande Europaturné i oktober. Vi kan nu bekräfta att turnén landar i Stockholm och Ericsson Globe den 6 december och i Malmö och Malmö Arena dagen efter. Biljetterna släpps torsdagen den 14 juni kl 9.00.

Fantastiska MUSE släpper sitt sjätte studioalbum ”The 2nd Law” den 17 september i år. Bandet släppte i går en grym teaservideo inför detta släpp på deras hemsida: www.muse.mu

Alubumsläppet följs av en omfattande Europaturné som startar den 24 oktober i Glasgow. Turnén landar i Stockholm och Ericsson Globe den 6 december, och dagen efter spelar de i Malmö på Malmö Arena.

Idag släpper bandet ett exklusivt förköp till medlemmar på muse.mu. Detta för att erbjuda fansen en tidig åtgång till biljetterna. Detta kommer ske som en app som är öppen fram till 19.00 på söndag den 10 juni.

Mer info om det kommande albumet följer.

Max 10 st biljetter per person.

Åldersgräns 13 år - oavsett om målsman är med eller ej, med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.

Endast direktbetalning.

Du som valt leveranssätt TicketFast, glöm inte att skriva ut dina biljetter!

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.