x

Gentlemen
Gävle Teater
D. 2012.25.09 Kl. 19:00

Gentlemen - nu på exklusiv Sverigeturné tillsammans med fenomenale Svante Drake!

Följ med på en musikalisk resa med influenser från Rat Pack och italienska storsånger till Motown, Elvis och schlagers - allt framfört med värme och humor!

Gruppen Gentlemen består av tre av Sveriges i särklass bästa sångare och entertainers: Mikael Grahn, Fredrik Willstrand och Stefan Nykvist. Samtliga mycket väletablerade med gedigna meritlistor och som i denna konstellation kompletterar varandra på ett ypperligt sätt!

Gentlemen släppte sitt debutalbum "Awaken Me" 2009 och har medverkat vid en rad större tv-produktioner och shower, bland några kan nämnas Nyhetsmorgon, Rosa Bandet-galan, Bingolotto, tv-sända firandet av Kronprinsessan Viktorias bröllop, Världens Barn-galan och Finska Melodifestivalen där de gjorde ett exklusivt framträdande tillsammans med världsviolinisten Linda Lampenius.

Med sig på denna turné har Gentlemen den fenomenale muntrummisen Svante Drake - en minst sagt unik artist som bjuder på en säregen enmansshow som är svår att beskriva, den måste helt enkelt upplevas. Hans muntrummeri är världsunikt och vi lovar att ni kommer att bli imponerade och underhållna!

MEDVERKANDE: Mikael Grahn, Fredrik Willstrand och Stefan Nykvist och Svante Drake.

PRODUKTION: Unlimited Music AB

FOTO: Peter Knutson

Länk till Gävle Teaters salong