x

Mindless Self Indulgence
Brewhouse
D. 2012.04.11 Kl. 19:30

Presenteras av Kulturbolaget & Live Nation


Mindless Self Indulgence till Sverige!

Syntpunkarna i Mindless Self Indulgence åker äntligen på lång Europa-turné. De tar sin högoktaniga show till Sverige i november där Brewhouse i Göteborg gästas 4 november.

En explosiv cocktail av oljefat, sågklingor och svetslågor som bländar och exploderar i ditt ansikte; Mindless Self Indulgence har aldrig fegat för att slå på den största trumman. Sedan starten i slutet av nittiotalet har de sytt ihop industripunk med electrorock och skapat sig en egen kostym som de fyller ut med råge. Från den digitala hardcore-explosionen på debuten ”Tight” till den spastiska technopunken på senaste ”If” har de genom åren värvat en enorm fanskara som blöder dedikation. Med en enveten inställning om att gränser är till för att sprängas har Mindless Self Indulgence plockat förbjuden frukt från alla träd i världen.

Deras liveshow är en svettig kavalkad av massiv energi, teatral aggressivitet och ett enormt stöd från publikens körer. Genom intensivt turnerande runt om i världen är deras lägsta nivå förlagd i stratosfären och få har lämnat en konsert utan att ha tappat hakan några gånger om.

Åldersgräns: 13 år

Biljettförsäljningen via internet slutar kl 17:00 på evenemangsdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 19:00 såvida evenemanget inte är utsålt, detta framgår på www.kulturbolaget.se