x

Corroded - Releaseparty
Plaza Östersund
D. 2012.01.09 Kl. 21:00

HÅRDROCKSLÖRDAG PÅ PLAZA

CORRODED Releaseparty på Plaza Östersund Lördag 1 Sept (Insläpp 21.00 - Gig 22.00)

CORRODED är i studion nu och slutför Album nummer 3 som kommer att släppas i slutet av Augusti I samband med släppet blir det en stor releasefest på Plaza i Östersund där spelningen i höstas slog publikrekord Köp biljett i tid alltså!

Med två stentunga album i bagaget har CORRODED redan etablerat sig starkt i Sverige, och turnerat flitigt de senaste åren och redan hunnit med de flesta stora rockklubbarna och festivalerna. Med album nr 3 är CORRODED redo att ta sig an den stora utlandslanseringen. Nästa stora svenska Hårdrocksexport laddar med nya singeln "I Am The God" som första attack..! "I Am The God" ligger på P3´s spellista och hamnade på plats 6 på digilistan när den släpptes. Videon till låten släpps i slutet av maj.

Förra singeln"Age Of Rage",soundtracket till FPS-onlinespelet BattlefieldPlay4Free,gick in på P3's låtduellens Hall of Fame, där den som enda hårdrockslåt ligger tillsammans med låtar från bl.a. Oscar Linnros, Robyn och Veronica Maggio.

VIP-biljett - Start 19.00 (Begränsat antal)
Välkomstdryck - Western-buffé som äts tillsammans med bandet - Dryck till maten och exklusiv ackespelning med CORRODED Naturligtvis ingår inträde till releasegigget senare på kvällen.

Arr: NINETONE NATION