x
Asking Alexandria

Asking Alexandria
Brewhouse
D. 2013.27.01 Kl. 19:30

Presenteras av Kulturbolaget & Live Nation

De var här i januari i år och gjorde succé både i Göteborg och Stockholm. Det var uppenbart att Sverige skrek efter mer och nu kan vi meddela att Asking Alexandria ganska exakt ett år senare, i januari 2013, kommer tillbaka till Göteborg.

Med utgångspunkt i Storbritannien har bandet tagit sig in på den alternativa musikscenen i USA och Europa med stor framgång. I september 2009 släppte de sitt debutalbum Stand Up and Scream som hyllades på metal/hardcore-scenen. Under 2010 turnerade bandet i USA som headline på bl a Welcome To The Circus-turnén och Trash and Burn-festivalturnén. Under våren 2011 fortsatte de turnera i Storbritannien och spelade för utsålda hus överallt samtidigt som de släppte sitt nya album Reckless And Relentless. Sedan dess har de bara växt ytterligare, inte minst i Sverige där de har en stor och hängiven fan-skara.

Asking Alexandria är ett band som kombinerar europeisk trance med mjuka melodier och samtidigt har ett hårt sound på ett alldeles unikt sätt. Efter de två fantastiska konserterna i januari ser vi nu extra mycket fram emot deras återbesök ett år senare - ett år av flitigt turnerande som gör att vi nu med god motivering väntar oss något ännu mer fantastiskt. Vi ses i januarimörkret 2013.

Åldersgräns: 13 år

Biljettförsäljningen via internet slutar kl 17:00 på evenemangsdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 19:00 såvida evenemanget inte är utsålt, detta framgår på www.kulturbolaget.se