x

Architects
Debaser Malmö
D. 2012.12.10 Kl. 19:00

Architects är bandet som det inte går att värja sig från. Inte från stereon, inte från radion och inte i havet av fans framför scenen. Architects fysiska metalcore besöker Debaser Malmö den 12 oktober och den 14 kommer de till Debaser Slussen.

Ordet vila existerar inte i Architects vokabulär. På ett år har dem lyckats att lansera två album och turnébussen har aldrig varit mer än ett par steg från studiodörren. Tillsammans med andra metal- och hardcoreband som Rise Against och Bring Me The Horizon har turnerandet tagit bandet från hemstaden Brighton till USA, Australien, Japan och nu Sverige! Även fast hemlängtan kan bli stor ibland har Architects sagt att så länge de inte vaknar upp ur drömmen fortsätter de att spela!

Bandet startades 2004 med ambitionen och passionen att introducera ett modernt metalsound, och lyckats har de verkligen gjort. Som sanna pionjärer är de kreativt inte rädda för att följa sina hjärtan. Nya skivan ”Daybreak” förlitar sig inte på ett bekvämt status quo utan letar istället efter nya oupptäckta områden. Den personliga tonårsilskan har bytts ut mot ämnen som internationell orättvisa och ansvar. Men energin är den samma och vi kan vara säkra på att Architects gig kommer att vara mer än intensivt! Med färska ”Daybreaker” i bagaget sätter de av på ytterligare en turnévända!

Dj denna kväll är Mr Keanu Reeves - Mr Keanu är en skön snubbe som gillar fart och fläkt.
Han ogillar att frysa och när världen står still.
Musik han gillar att spela på högsta volym är bl a:
The White Stripes, Glasvegas, The Clash och allt annat som låter
ungefär som dem.