x

Sweden Aid Orchestra
Västerås Konserthus
D. 2012.25.09 Kl. 19:30

SWEDEN AID ORCHESTRA
Dirigent: Hans Åkesson

LONEY DEAR - THE REAL GROUP - SEBBE STAXX- ADAM KANYAMA


Sweden Aid Orchestra är ett nystartat välgörenhetsprojekt som består av musiker från Sveriges främsta symfoniorkestrar som tillsammans med artister i världsklass antar utmaningen att skapa en bättre värld. Den första konsertserien startar i september och får sin avslutning i Västerås Konserthus den 25 september.

De artister som är med i denna första omgång av konserter är inga mindre än Loney Dear, vokalgruppen The Real Group samt rapartisterna Sebbe Staxx (känd från Kartellen) och det unga stjärskottet Adam.

100 % av konserternas biljettintäkter går oavkortat till utvalda förmånstagare, i det här fallet till Rädda Barnens projekt i Västerås, ”Det handlar om kärlek”. Projektet, som även finns i andra delar av Sverige, riktar sig till barn och unga och utgår ifrån Barnkonventionen och handlar om att motverka hedersrelaterat våld och förtryck .

Konserternas övergripande tema är integration och förhoppningen är att det ska återspeglas både i val av förmånstagare och av de som framträder på scenen.

Läs mer på swedenaidorchestra.com


En 20 min lång föreläsning hålls 45 min innan konsert - kl. 18.45.

Arr: Sweden Aid Orchestra i samarbete med Västmanlandsmusiken