x

Sweden Aid Orchestra-100% Integration
Gävle Konserthus
D. 2012.23.09 Kl. 18:00


Sweden Aid Orchestra antar utmaningen att skapa en bättre värld tillsammans med The Real Group, Loney Dear och rapartisterna Sebbe Staxx och det unga stjärnskottet Adam Kanyama.

100 % av intäkterna går till Gävleprojektet Mitt nya hemland.

Dirigent: Hans Åkesson


Sweden Aid Orchestra är ett nystartat välgörenhetsprojekt som består av musiker från Sveriges främsta symfoniorkestrar som tillsammans med artister i världsklass antar utmaningen att skapa en bättre värld. De fantastiska artisterna är inga mindre än vokalgruppen The Real Group, Loney Dear (ersätter Ane Brun) samt Sebbe Staxx (känd från Kartellen) och det unga stjärnskottet Adam Kanyama.

100 % av konserternas biljettintäkter går oavkortat till utvalda förmånstagare och temat är integration. I Gävle kommer intäkterna att tillfalla projektet "Mitt nya hemland", ett Gävleprojekt som riktar sig till de ensamkommande barnen och ungdomarna som kommer till vårt land. Genom projektet vill man ge dessa unga människor goda förutsättningar att klara sig i vårt samhälle och ge dem verktyg att kunna ta sig ut i föreningslivet och skapa ett bra kontaktnät.

Den första konsertserien har sin premiär i Gävle Konserthus den 23 september.

OBS! Välkommen att närvara på föreläsning som startar 45 minuter innan konserten, kl 17.15 och pågår i 20 min.


Arrangör: Sweden Aid Orchestra i samarbete med Gävle Konserthus

Läs mer på www.swedenaidorchestra.com