x

Architects
Sticky Fingers
D. 2012.13.10 Kl. 19:30

Presenteras av Kulturbolaget

Architects är bandet som det inte går att värja sig från. Inte från stereon, inte från radion och inte i havet av fans framför scenen. Sedan 2004 har de plågat sina instrument till oigenkännlighet. Men fansen står raka och väntar sig mer. Förståeligt. Architects fysiska metalcore besöker Sticky Fingers i Göteborg.


Kvartetten från Brighton började göra väsen av sig redan 2004 och har med sitt senaste kritikerhyllade alster ”Daybreaker” hunnit till album nummer fem. Med detta, konstant turnerande och en förmåga att aldrig säga nej till en spelning har de samlat ett regemente av fans som bara växer och växer. De har på ett perfekt sätt enat matematisk precision, ekvationsriff och hela världens ilska till en explosiv bomb som briserar i dina öron.

Blod, svett och tårar och lite mer blod är summan av den uppvigling och det konstanta trycket som uppstår när man bevittnar Architects live. Det är som att bli överkörd av en trimmad bulldozer. De har delat scen med likasinnade band som Bring Me The Horizon, Comeback Kid, Atreyu och inte minst legenderna Faith No More. Senast de var i Sverige, för några månader sedan öppnade de för Rise Against. Med färska ”Daybreaker” i bagaget sätter de av på ytterligare en turnévända, nu som huvudattraktion, och inkluderar lyckligtvis två datum i Sverige!

Åldersgräns: 18 år

Biljettförsäljningen via internet slutar kl 17:00 på evenemangsdagen.
Biljetter säljs på plats från kl 19:00 såvida evenemanget inte är utsålt, detta framgår på www.kulturbolaget.se