x

Jumanji
Debaser Medis
D. 2012.30.06 Kl. 16:00

Fet techno, house, fidget och djungelelectro! Vi gillar kärlek, död, zebror, öl och snabba skor. Med hypnotiserande visuals, köttig bas och Stockholms finest ska vi riva hela haket!

LINEUP
Jessie Granqvist
Billie
Mayka
LizetteLizette
La Petite Putain & Nina Kienast
Paupau & Ida

Ps. Debaser kommer fortf. att se ut som gamla vanliga Debaser men vi kan väl drömma oss bort en tag va!?

JESSIE GRANQVIST
Jessie började spela techno våren 2011 och blev resident på den ökända undergroundklubben Aftermath. Spelningarna där kombinerat med utomhusfester och klubbspelningar har gjort hennes sound brett och lekfullt.
I våras har hon (förutom klubb- och undergroundspelningar) spelat på 25hour peoplecruise, Lunchbeat och Dans dakar.

BILLIE
Fina Billie har spelat skivor runtom Stockholm och Sverige som ena halvan i duon Doppelbangers. Hon var tidigare resident på Spy Bar och syns numera i übercoola modemagazin eller på den beryktade ljudskolan SAE. Det bjuds på house, dans, glitter, svettiga dansgolv och INGEN vill gå hem.

MAYKA
DJ fanatiker och grundare av klubben Jumanji. Hon var nyligen remixad av Style of Eye och är nu aktuell med singelsläppet "Lie" (Playground Music). Mayka proddar svängig djungel-electro och har har spelat på allt från taktoppar i New York till houseklubbar i New Delhi. Dessutom har hon värmt upp åt riktigt tunga namn som The Magician, Breakbot, Mord Fustang och The Toxic Avenger. Det utlovas en skön mix av studsig house, köttig electro, fidget, acid, visselpipor och djungelrytmer.

LA PETITE PUTAIN + NINA KIENAST
Louise Sundell (La Petite Putain) och Nina Kienast (Sthlm Indie) slår sig ihop för andra gången och ställer sig bakom skivspelarna för att mötas någonstans i mitten av LPP's house/tech-house och Ninas sköna sound. Det kommer att bjudas på allt från deep, apljud, bongotrummor, pianoslingor att dö för till hångel och disco disco disco!

LIZETTE☺LIZETTE
Artisten, producenten och dj:n Lizette har de senaste åren gjort sig ökänd som Stockholms mest 90-tals influerade DJ då hon alltid bjuder på finfin melodiös eurodance, legendarisk acid house och stenhård old school techno. Ingen kan motstå dansgolvet efter att hon hypnotiserat dig med musik du inte visste att du älskade.