x

Ebi & Shadmehr Aghili - a Dream World Tour
Ericsson Globe
D. 2012.13.10 Kl. 21:00

Ebi & Shadmehr Aghili “A Dream” World Tour

Ebrahim Hamedi (EBI) och Shadmehr Aghili fortsätter sin 2012 -2013 världsturné med utsålda shower världen över. Dessa två populära artister laddar nu för sitt uppträdande i Sverige. Den efterlängtade konserten kommer att äga rum den 13 oktober på den världskända Ericsson Globe i Stockholm. Förberedelserna för denna efterlängtade konsert är redan i full gång med enorma produktionsplaner.

Persian Live Entertainment (PLE) har äran att presentera evenemanget i Stockholm som är en del av EBI & Shadmehrs 2012-2013 världsomspännande turné.

"A Dream"

Bara tre år efter deras första verk tillsammans, är Ebi och Shadmehr tillbaka i studion och arbetar på ett nytt projekt, nämligen ”A Dream”!

Till skillnad från deras tidigare arbete tillsammans kommer de den här gången att sjunga tillsammans i samma låt. EBI och Shadmehr är dock mer entusiastiska över budskapet och det humanitära målet med låten. 100% av försäljningen av den gemensamma låten kommer att gå till en respektabel välgörenhetsorganisation som heter World Visio.

Musiken till den här låten är skapad av Shadmehr Aghili och texten skriven av Yaghma Golrouee. Budskapet i låten är fylld med hopp och frid, ett budskap som inte bara riktar sig till deras eget moderland, utan hela världen. De jobbar även på att ge ut en musikvideo till denna låt.

Räkna med fler nyheter kring dessa två stora musikaliska sinnen, och deras strävan att sända sitt budskap över hela världen med sin konstnärlighet och passion!

www.ple.se

Endast direktbetalning