x

The Soundtrack Of Our Lives Feat. Gävle Symfoniorkester
Gävle Konserthus
D. 2012.27.10 Kl. 19:30

Få svenska band kan hävda en så långsiktigt central plats på scenen som The Soundtrack of Our Lives. Här möter de delar av Gävle Symfoniorkester i en äkta konsert deluxe.

Gävle Symfoniorkester har under det senaste året gjort framgångsrika samarbeten med artister som Ola Salo, Salem Al Fakir och September. Kommande spelår kommer orkestern, i sin Lördagsserie, även att samarbeta med Thomas Di Leva, Jill Johnson och Weeping Willows frontman Magnus Carlson.

Som ringar på vattnet har detta nu lett till att delar av Gävle Symfoniorkester kommer att göra två konserter tillsammans med The Soundtrack of Our Lives – lördag 27 oktober i Gävle Konserthus och torsdag 1 november i Uppsala Konsert & Kongress.

Få svenska band kan hävda en så långsiktigt central plats på scenen som The Soundtrack of Our Lives, sextetten från Göteborg. De bildades 1995 och albumdebuterade 1996 med guldsäljande albumet Welcome To The Infant Freebase. Sedan dess har ytterligare album släppts, tre grammisar har plockats hem och bandet har sedan debuten turnerat världen runt. TSOOL har med konsekvens och skärpa, alltsedan debuten, fått oss att känna att vi fortfarande lever mitt i rockmusikens guldålder. I våras släpptes det sjunde albumet ”Throw It To The Universe”.

Rullstolplatser finns på parkett och 1: a balkong vänster och kan endast bokas i Gävle konserthus biljettkassa.

För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172913

Arrangör: Gävle Konserthus